DRW Draubruecke 2

Verkrijg de beste ideeën voor uw Karinthische Fietsavonturen op Karinthie.com 

fietsvakantiewinkel

bannerrechtsGeorganiseerd fietsen in Nederland, Denemarken, Italië of Frankrijk.

Overnachten in hotels, op campings of in een vakantiehuisje.

Dat is pas Fiets-Fun!

IJsland is een ruig en wild land. Koud en nat, maar tegelijk bekend om zijn thermale baden, natuurschoon, gletsjers en geisers. Meer dan de helft van het wegennet is onverhard. Niet het eerste land waar de gemiddelde vakantiefietser aan denkt bij het plannen van zijn of haar fietsvakantie. Echter, voor veel fietsers een natte (door de regen wel te verstaan) droom: Fietsen op IJsland.

 

Aan de kusten, rondom het eiland fiets je grotendeels over verharde (gravel-)wegen. Kies je voor de dwarsdoorsteken, dan is de weg meestal amper een weg te noemen. Stijgingen tot 20% zijn dan geen uitzondering. De fietsgids van Kettler-Verlag Island per Rad beschrijft ruim 100 fietsroutes op IJsland, die samen een fietsroutenetwerk vormen van duizenden kilometers. In de gids uiteraard veel relevante fietsinformatie over bijvoorbeeld zwaarte en wegdek, duidelijke overzichtskaartjes, een woordenlijst en overnachtingsadressen. Door de trajecten te combineren plant u zelf u eigen route.

U kunt een reactie achterlaten op deze website. Daarvoor dient u eerst in te loggen met behulp van Facebook, Google, Linkedin of Twitter. Klik rechtsboven op één van de icoontjes.

Dutch Bike Tours

SNP Fietsreizen

SNP Fietsvakanties